Cele mai frecvente dureri si remediile lor naturiste

08 Iulie 2012
 

Durerile de spate, de cap şi cele reumatismale sunt cele mai frecvente, dar şi unele dintre cele mai nesuferite! Din fericire, medicina naturistă are pentru fiecare un remediu excelent. Să facem un tur de orizont!

Durerile de spate

* Acupunctura acţionează imediat, calmând suferinţa.

De ce?

Înţepăturile acelor stimulează producerea de endorfine, substanţe cu proprietăţi calmante. Efectele acupuncturii asupra durerilor cronice sunt superioare oricăror alte tratamente.

Cum decurge?

Prima şedinţă include stabilirea unui diagnostic. De unde vine durerea de spate? Este o contractură, un traumatism sau o problemă intestinală care are efecte asupra coloanei vertebrale ? O radiografie poate aduce date suplimentare. După aceea se trece la tratamentul propriu-zis, pentru a stimula circulaţia sângelui, pentru a înlătura stresul, pentru a relaxa intestinele şi a elibera „energia rinichiilor".

Migrenele

* Hipnoza reduce frecvenţa şi intensitatea crizelor.

De ce?

Pentru a fi protejaţi de dureri, pacienţii „migrenoşi" trebuie să „cedeze controlul" asupra propriei persoane, să nu se mai înverşuneze în a-şi studia şi amplifica suferinţa. Or, exact asta face hipnoza: îi ajută să reducă autocontrolul.  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Remedii naturiste
Vezi stiri din categoria: Remedii naturiste
Vezi articole din categoria: Remedii naturiste
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.