Celulele stem si principii de medicina regenerativa in chirurgia estetica

17 Iunie 2009
 

Societatea Romana de Chirurgie Estetica organizeaza in zilele de 18 -20 iunie al IX- lea Congres international de chirurgie estetica miniinvaziva, lasere si noi tehnologii.


Timp de trei zile, medici chirugi specialisti in chirurgia estetica si generala vor putea afla date de ultima ora despre subiecte de interes major precum celulele stem si principii de medicina regenerativa aplicata la chirugia plastica estetica, in special in tratamente de reintinerire si infrumusetare si lasere, dar si informatii si sfaturi din partea juristilor despre malpraxis-ul in chirurgia plastica si estetica.citeste mai mult...

Sursa Informatia Medicala

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.