Cine conduce un Ford este regele sexului!

22 Septembrie 2010
 

Conduceţi un Ford ? Înseamnă că sunteţi mulţumiţi şi de viaţa sexuală! Există, mai nou, şi un top despre cât de plăcută este viaţa sexuală a şoferilor, în funcţie de marca de maşină condusă.

Un sondaj efectuat în rândul a peste 6.000 de europeni a scos la iveală faptul că şoferii de maşini Ford sunt cei mai împliniţi în ceea ce priveşte viaţa sexuală de cuplu, neavând nemulţumiri legate de acest subiect. Ei sunt mereu dornici de aventură, atât în dormitor, cât şi în maşină, partenerul sau partenera fiind mereu satisfăcuţi după o partidă de amor.

Constructorul american este urmat pe celelalte două trepte ale podiumului, într-un top alcătuit de către cei de la joyclub.de, de către şoferii de Audi şi de Volkswagen. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.