Coapse si fese tonifiate in doar trei saptamani

22 August 2011
 

Acestea sunt zonele de pe care grăsimea se elimină cel mai greu, motiv pentru care antrenamentele trebuie să fie constante şi de durată. Pentru scăpa de „aripioare“ şi pentru a avea posteriorul perfect conturat, îţi recomandăm un set de exerciţii foarte eficiente, pe care le poţi realiza fără prea mare efort.

Depozitele adipoase aflate în imediata vecinătate a unor muşchi care sunt puşi în mişcare se diminuează proporţional cu efortul desfăşurat. Prin urmare, dacă vrei să scapi de „aripioarele" de pe coapse şi de grăsimea adunată pe fese, trebuie să lucrezi grupele de muşchi de la acest nivel. Instructorul de fitness, aerobic şi kangoo jumps Ana-Maria Guther de la Sala „Your Trainer" din Bucureşti îţi propune şapte exerciţii foarte eficiente pentru tonifierea acestor zone.

Exerciţiul 1 (fesieri)

Aşază-te pe saltea, sprijinit pe palme şi pe genunchiul drept, cu genunchiul stâng tras uşor în faţă. Din această poziţie, întinde piciorul drept cât poţi de mult. Fă trei serii a câte patru repetări pentru fiecare picior.


Exerciţiul 2 (coapse)

Stai sprijinit pe coate şi pe genunchiul drept, iar genunchiul stâng ridică-l astfel încât să se formeze un unghi de 90 de grade. Din această poziţie, întinde genunchiul flexat. Fă trei serii a câte patru repetări pentru fiecare picior.

Exerciţiul 3 (coapse)


Stai sprijinit pe palme şi pe genunchi, astfel încât umerii să fie paraleli cu podeaua. Din această poziţie, ridică genunchiul în lateral cât poţi de mult. Fă trei serii a câte patru repetări pentru fiecare picior. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.