Conferinta Nationala de Homeopatie - "Managementul tratamentului homeopatic in cazuri dificile"

21 Aprilie 2010
 

Societatea Romana de Homeopatie organizeaza in perioada 7-9 mai 2010 Conferinta Nationala de Homeopatie. Aceasta se va desfasura la Universitatea "Politehnica" Bucuresti, Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice (IMST) (fosta TCM), Corp CD, sala CD 008 (Amfiteatrul Prof. E. Botez) si are ca tema principala de discutie "Managementul tratamentului homeopatic in cazuri dificile".

Invitat de onoare: Conferentiar Dr. David Owen - Marea Britanie.

Dr. David Owen lucreaza ca doctor homeopat de 28 ani. Este profund devotat medicinei homeopate ca profesiune si cofondator al grupului de formatori in invatamantul homeopatic. A fost presedinte al Facultatii de Homeopatie din Londra. A tinut cursuri pe tot cuprinsul Regatului Unit (UK) si in strainatate despre filozofia homeopatica, materia medica si managementul tratamentului homeopatic. citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.