Consumul moderat de bere nu afecteaza greutatea

18 Iulie 2010
 

Consumul moderat de bere cu şi fără alcool nu provoacă o creştere în greutate şi nici modificări în masa corporală este concluzia unui studiu realizat de cercetători spanioli din cadrul Consiliului Superior de Cercetări Ştiinţifice din Madrid. Dr. Ascension Marcos a prezenta recent aceste concluzii în cadrul Conferinţei Naţionale de Medicină a Familiei de la Ploieşti, precum şi într-o conferinţă de presă, reliefând că, dacă este consumată cu moderaţie, berea nu face rău.

Privitor la studiu, aceasta a subliniat că "măsurătorile antropometrice au stabilit că un consum moderat de bere cu sau fără alcool nu modifică circumferinţa braţului, taliei şi coapsei. Nu s-au înregistrat modificări semnificative în pliurile cutanate". Totodată, medicul a evidenţiat că are efecte antiinfecţioase şi antiinflamatorii. În ceea ce priveşte cantitatea de bere recomandată, aceasta este diferită pentru femei - 330 ml/zi şi bărbaţi - 660 ml/zi. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Slabit
Vezi stiri din categoria: Slabit
Vezi articole din categoria: Slabit
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.