Contabila sefa a Spitalului Victor Babes, arestata pentru delapidare si fals

23 Ianuarie 2013
 

Contabila sefa a Spitalului "Victor Babes" din Capitala a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzata de peste 400 de fapte de delapidare, fals de inscrisuri oficiale si uz de fals, informeaza Mediafax.


Potrivit sursei citate, Anisoara Barbulescu si-a insusit din veniturile institutiei suma de 672.416 lei, prin doua modalitati, in mod repetat.


Anisoara Barbulescu nu ar fi depus integral sumele de bani care i-au fost predate de casier, impreuna cu foile de varsamant aferente, spre a fi depuse la trezorerie in contul spitalului si ar fi ridicat sume de bani din contul institutiei, in baza unor file CEC, depunand ulterior fie sume mai mici, fie nedepunand suma ridicata.


Imediat dupa ce spitalul a inceput verificarile in acest caz, Anisoara Barbulescu a instrainat toate bunurile imobile pe care le detinea, respectiv doua terenuri si doua apartamente, "ingreunand astfel posibilitatile de recuperare a prejudiciului", au mai aratat procurorii.


Anisoara Barbulescu a fost angajata unitatii sanitare in perioada 1999 - 2012, in functia de contabil.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Institutii medicale
Vezi stiri din categoria: Institutii medicale
Vezi articole din categoria: Institutii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.