Contraceptiv injectabil pentru barbati

13 Mai 2009
 

O nouă metodă contraceptivă ar putea lansată, în curând, pe piaţă. Cercetătorii chinezi au inventat injecţia cu testosteron care, administrată lunar, blochează producţia de spermatozoizi, împiedicând, astfel, apariţia unei sarcini nedorite, informează BBC.

Potrivit unor experimente efectuate, doar 1 bărbat din 100 a procreat în urma folosirii substanţei injectabile. Susţinătorii planningului familial s-au declarat încrezători cu privire la invenţia specialiştilor chinezi, considerând că, în acest mod, bărbaţii vor începe să-şi asume o responsabilitate mult mai mare în ceea ce priveşte contracepţia.

„În cazul femeilor care nu pot opta pentru o metodă de contracepţie, singura variantă rămasă este aceea ca partenerul său fie să folosească prezervativ, fie să recurgă la vasectomie. Studiul nostru demonstrează că un contraceptiv hormonal masculin poate fi o variantă nouă, eficientă şi fără riscuri majore de a controla apariţia unei sarcini nedorite”, a declarat Dr. Yi-Qun Gu, cercetător la Institutul de Planificare Familială din Beijing şi coordonatorul studiului.

Sursa SanatateaTv

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.