Copiii care fac sport in mod regulat au rezultate mai bune la invatatura

03 Mai 2010
 

Sportul este esenţial pentru creşterea rapidă şi armonioasă a copiilor, iar aptitudinile pe care ei le dobândesc în acest timp contribuie la dezvoltarea lor ca adulţi. De asemenea, participarea la diverse activităţi fizice de la vârste fragede are consecinţe psihologice benefice asupra copiilor. Astfel, la vârsta copilăriei şi adolescenţei sunt necesare 60 de minute de sport pe zi pentru o viaţă sănătoasă, de două ori mai mult decât în cazul adulţilor, recomandă specialiştii.

Mai multe studii recente demonstrează strânsa legătură dintre activitatea fizică şi rezultatele la învăţătură. Astfel, cercetările efectuate pe 58.000 de tineri din SUA, Canada, Australia şi Marea Britanie au demonstrat că cei cu o condiţie fizică mai bună obţin şi performanţe la şcoală. Activitatea fizică regulată îi ajută pe copii să aibă rezultate şcolare bune, practicarea sportului ducând la oxigenarea optimă a creierului şi conducând astfel la creşterea capacităţii de înţelegere şi memorare a copiilor, mai ales a celor de vârstă gimnazială. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.