Criteriul demografic pentru infiintarea de farmacii in orase, mentinut pana la sfarsitul anului

17 Martie 2011
 

Senatorii au decis, miercuri, mentinerea criteriului demografic la infiintarea de farmacii in mediul urban doar pana la sfarsitul acestui an si nu pana in 31 decembrie 2012, cum propune Guvernul prin OUG 130/2010.

Senatul a adoptat, in acest sens, un amendament, propus de comisia de resort, cea pentru sanatate publica.

OUG 130/2010 prevede prorogarea pana la 31 decembrie 2012 a termenului de aplicare a dispozitiilor articolului 12 din Legea farmaciei, care stabileste ca si criteriu la infiintarea unei farmacii dimensiunea populatiei din localitatea respectiva. citeste mai mult...

Sursa Informatia medicala

 
Clasificare stire: Farmacii
Vezi stiri din categoria: Farmacii
Vezi articole din categoria: Farmacii
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.