Cum alegeti cel mai bun moment pentru sex

01 Februarie 2012
 

Cunoaşterea bioritmului sexual vă ajută să găsiţi mai uşor momentul din zi când partenerul de viaţă are mai multă disponibilitate pentru „jocurile" intime.

Bărbatul este mai activ din punct de vedere sexual dimineaţa, femeia seara. De ce? Specialiştii explică aceste diferenţe prin faptul că dorinţa sexuală a fiecăruia dintre cele două sexe este dictată de hormoni diferiţi. De exemplu, în cazul bărbaţilor, testosteronul (hormonul sexual masculin) este eliberat în cele mai mari cantităţi în organism dimineaţa, mai precis între orele 7 şi 9.


Şi asta nu e tot. În acest interval orar se secretă în organism şi o cantitate considerabilă de cortizol, hormon eliberat, în mod normal, pentru a ne linişti în situaţiile stresante. Combinaţia de testosteron şi cortizol are pentru bărbaţi un rezultat reflex: erecţia matinală. Potrivit studiilor, la ora 7, nivelul hormonilor masculini este cu 20 la sută mai crescut decât în alte momente ale zilei. Iar bărbaţii care se trezesc puţin mai târziu, în jurul orei 9, au o cantitate de hormoni chiar cu 50 la sută mai mare.

Femeile, mai dornice la prânz

Principalul dezavantaj în această situaţie este că partenerele lor au cel mai scăzut libido dimineaţa, ceea ce înseamnă că sexul este ultimul lucru la care ele se gândesc în acest moment al zilei. De fapt, în prima parte a zilei este aproape imposibilă o sincronizare a libidourilor, susţin psihologii. Pentru că femeile încep să-şi ascută simţurile legate de sexualitate de-abia în jurul prânzului, când doriţa sexuală a bărbatului este înlocuită cu stresul de la serviciu.

Totuşi, între orele 13 şi 16 există un moment când libidourile ambilor parteneri ating punctul culminant. Aşadar, dacă vă puteţi întâlni în pauza de masă, profitaţi de moment, pentru că două ore mai târziu dorinţa sexuală scade în cazul ambilor parteneri.  citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.