Cum sa-ti alegi echipamentul sportiv potrivit

16 Ianuarie 2012
 

Fiecare disciplină sportivă are particularităti în ceea ce priveste alegerea echipamentului sportiv. Instructorul de fitness, Richard zamfirache, vă învată ce trebuie să faceti pentru a evita alegerea gresită a unui echipament sportiv.

Ce anume trebuie să faci pentru a evita alegerea gresită a unui echipament sportiv si aparitia, ulterior, a problemelor ce pot include dureri, diminuarea performantelor sportive si predispozitia pentru anumite accidentări?

-în primul rând, este necesar să cunoasteti dacă aveti sau nu probleme legate de aspectul piciorului si să cereti informatiile pe care le doriti de la persoana care vă ajută la alegerea echipamentului. Informatiile pot fi cele legate de activitatea sportivă pentru care este recomandat, tipul de afectiune în care este indicat si ce beneficii aduce. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.