Cum sa faci sex in spatii mici

16 Noiembrie 2010
 

Sexul în spaţii mici este indecent, dar şi incomod! Pentru a scăpa de disconfort şi a face experienţa una de neuitat, există anumite trucuri şi poziţii de sex care îţi vin în ajutor. Oricine face sex într-un spaţiu îngust are nevoie de o condiţie fizică bună, dar şi o stare de spirit pe măsură.

Într-o toaletă publică

Îi faci semnul să te urmeze în toaleta unui bar, pentru o partidă scurtă, însă grija igienei mai taie din fantezie şi euforia de moment. Cel mai sigur ar fi să rămâneţi în picioare şi să vă sprijiniţi cu mâinile de pereţi pentru echilibru, dar fără să mai zăboviţi apoi cu atingerile.

Poziţia ideală: Orice poziţie din picioare! Sprijiniţi-vă cu un picior de gura wc-ului pentru mai mult acces şi stabilitate. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.