Cum sa ne tonifiem bustul prin exercitii?

25 Octombrie 2011
 

De-a lungul secolelor, standardele în materie de frumuseţe a sânilor s-au schimbat de nenumărate ori, astăzi, un bust ideal fiind considerat cel ale cărui forme se păstrează indiferent de mişcările pe care le facem. Mărimea trece deseori în plan secund, fiind surclasată de fermitatea sânilor.Iată câteva exerciţii simple, potrivite pentru orice vârstă, pentru a avea un bust de invidiat, recomandate de site-ul medicpentrutine.ro:

- Cel mai simplu exerciţiu pentru tonifierea sânilor se realizează prin aplicarea unei presiuni controlate pe partea superioară a corpului. Pentru aceasta, sprijiniţi-vă de un perete, stând cu faţa către el şi sprijinindu-vă în palme. Apoi împingeţi cât puteţi de tare, timp de 10 secunde, ca şi cum aţi vrea să mutaţi peretele din loc. Relaxaţi-vă şi scuturaţi-vă mâinile. Repetaţi exerciţiul de 10 ori.

- Următorul exerciţiu poate fi efectuat oricând, chiar şi când vă aflaţi la birou şi vreţi să vă bucuraţi de un moment de relaxare. Stând pe scaun sau în picioare, apropiaţi-vă palmele în faţa pieptului, apoi apăsaţi-le una de cealaltă cât puteţi de tare, timp de 3-5 secunde. Repetaţi exerciţiul de 8-10 ori.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.