Curs online gratuit in transmiterea electronica a informatiilor despre medicamente

31 Mai 2012
 

Agentia Europeana a Medicamentului a lansat un curs online, adresat detinatorilor de autorizatii de punere pe piata a medicamentelor, referitor la transmiterea electronica a informatiilor legate de medicamente, una dintre masurile de baza ale noii legislatii de farmacovigilenta.

Cursul cuprinde 6 module care acopera domenii ca prezentarea sistemului Eudravigilance si reglementari legislative de baza, Structura Dictionarului Extins de Medicamente EudraVigilance, transmiterea electronica in Eudravigilance a Mesajului extins de raportare referitor la medicament cu exemple practice, dar si utilizarea unui instrument online de introducere a datelor in Dictionarul Extins de Medicamente EudraVigilance, instrument cunoscut si sub denumirea de EVWEB.

Cursul - disponibil din 16 mai

Participarea la aceste module este gratuita, continutul instruirii putand fi accesat in transmisiune directa incepand cu data de 16 mai 2012. De asemenea, informatiile se pot si descarca de pe site-ul Agentiei.

La finalul sesiunii de instruire, participantii vor fi capabili sa sustina o testare in vederea evaluarii cunostintelor dobandite.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.