De ce au ajuns cercetatorii la concluzia ca marimea prezervativelor trebuie schimbata

16 Februarie 2010
 

Prezervativele vor fi disponibile doar în două mărimi: "large" (mare) şi "extra large" (foarte mare). Aceasta este propunerea lui Bill Yarber, cercetător al Universităţii Indiana, "bărbaţii nu vor dori să cumpere prezervative marcate «small» (mic) sau «extra small» (foarte mic)". Specialiştii de la Institutul Kinsey din cadrul Universităţii Indiana din Statele Unite ale Americii propun fabricanţilor de prezervative să le redenumească mărimile, astfel încât să dispară "small" (mic) şi "mediu". Ei au realizat un studiu referitor la dimensiunea prezervativelor, analizând chestionarele completate de 436 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 67 de ani. Voluntarii, recrutaţi cu ajutorul site-ului unui distribuitor de prezervative, au declarat că au folosit prezervative pentru a întreţine relaţii sexuale în precedentele trei luni.

Potrivit studiului, 44,7 la sută dintre subiecţi au raportat că au trăit experienţa neplăcută a folosirii unor prezervative nepotrivite. Utilizatorii unor prezervative nepotrivite se confruntă cu un risc de 2,5 ori mai mare ca mijloacele de protecţie să alunece sau să se rupă în timpul actului sexual şi cu un risc de 5 ori mai mare de a suferi diverse iritaţii la nivelul penisului. De asemenea, există un risc de două ori mai mare de a avea probleme de erecţie sau dificultăţi de a ajunge la orgasm. În plus, există un risc de două ori mai mare ca prezervativul să alunece înainte de sfârşitul actului sexual. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.