De ce dau gres dietele celebre

03 Mai 2011
 

Înfometarea, dieta disociată şi cea hipoglucidică sunt printre cele mai nocive metode de slăbire, spun medicii nutriţionişti. După succesul primelor zile de restricţii, dietele drastice au efect de bumerang, ducând la recuperarea kilogramelor date jos cu atâtea sacrificii.

Persoanele care vor să piardă în greutate consideră normal să facă sacrificii pentru a obţine rezultatele dorite. Majoritatea urmăresc să „vadă" efectele rapid, aşa că se înfometează sau apelează la metode drastice, uneori chiar cu acordul unor aşa-zişi „specialişti", care, de fapt, nu sunt nici medici, nici biochimişti. Iar atunci când se îngraşă la loc se demotivează şi îşi pierd încrederea în şansele lor de reuşită. De fapt, dietele stricte sunt percepute de organism ca o agresiune la care acesta se adaptează prin mecanisme proprii. Iar unul dintre ele este chiar refacerea depozitelor de grăsime.


„De cele mai multe ori, nu lipsa voinţei de a mai ţine o dietă este cauza eşecului dietei, ci dieta însăşi. Aşa cum organismul se reface după o boală care a dus la slăbire, la fel se adaptează pentru a recupera kilogramele pierdute în mod nesănătos. De aceea, curele de slăbire prost conduse devin adevărate cure de îngrăşare", atrage atenţia medicul specialist nutriţionist Adrian Copcea de la Centrul Medical Asteco din Cluj-Napoca. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

AFLA CE TE POATE AJUTA:
 
Clasificare stire: Slabit
Vezi stiri din categoria: Slabit
Vezi articole din categoria: Slabit
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.