De ce nasc multe romance in strainatate

12 Octombrie 2010
 

Situaţia şubredă a sistemului medical în ansamblu şi starea precară în care se află majoritatea maternităţilor din România le determină pe tot mai multe gravide să nască în afara ţării. Aparatura performantă, condiţiile de care beneficiază pacientele şi grija oferită de cadrele medicale sunt avantaje ce cântăresc mult în alegerea unui spital din străinătate.

„Sunt nevoită să stau prin spitalele de stat din România, unde condiţiile sunt jalnice şi unde, în loc să mă gândesc la mine şi la copil, ar trebui să am grijă să-mi ţin poşeta aproape ca să strecor atenţii la tot personalul. Şi asta în condiţiile în care oricum plătesc asigurare medicală", se plânge Andreea S.

Problemele pe care le invocă gravidele se referă în primul rând la aspectul financiar, însă condiţiile şi lipsa de grijă din maternităţile româneşti sunt motivele principale care le determină să apeleze la spitalele din străinătate. Multe dintre ele, mai ales cele din vestul ţării, aleg Ungaria.

„Condiţiile în Ungaria sunt indiscutabil mai bune faţă de ce am văzut eu la Timişoara, Oradea şi Arad", spune Iulia N. Multe gravide din România merg la Seghedin (Szeged) sau Debreţin (Debrecen). „Condiţiile sunt bune şi personalul e foarte drăguţ, ceea ce contează mult în momentele acelea. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.