Dializa este gratuita la stat si la privat

24 Aprilie 2012
 

Chiar dacă eşti sau nu asigurat, poţi beneficia gratuit de dializă, la stat sau la privat. Află cum poţi face dializă şi în vacanţă, în rândurile de mai jos!

Există două feluri de dializă: hemodializă (sângele e filtrat în afara corpului, printr-un aparat) şi dializa peritoneală (se realizează în interiorul corpului, cu ajutorul unei soluţii de dializă şi poate fi efectuată acasă).

Indiferent de procedură, bolnavul dializat beneficiază de gratuitate în centrele de stat sau private din ţară, dar şi din străinătate, pentru că tratamentul pentru dializă este decontat în totalitate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.  citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.