Diareea infectioasa - tratament homeopatic

25 August 2009
 

Vara cresc numărul de îmbolnăviri datorită consumul de fructe şi legume nespălate precum şi a alimentelor alterate. Diareea infecţioasă constă în accelerarea tranzitului intestinal în urma consumului de alimente şi apă contaminate cu microorganisme şi/sau toxine ale acestora. În funcţie de patogenitatea microorganismelor diareile prezintă diferite particularităţi, de la diareea apoasă la cea cu produse patologice. Gradul de agresiune al enterotoxinelor este responsabil de forma şi gravitatea diareei.

Enterobacteriile incriminate în apariţia diareei estivale sunt E.Coli, Shigella, Salmonella care lezează mucoasa intestinului subţire sau a colonului, rezultând ulceraţii microscopice având ca rezultat apariţia diareei cu produse patologice (mucus, puroi, sânge).

Boala debutează cu o senzaţie de rău, transpiraţii, frisoane acompaniate deseori de febră. Ulterior apar dureri abdominale, greaţă, vărsături şi scaunele diareice. Simptomele variază ca intensitate şi durată de la individ la individ în funcţie de capacitatea de apărare a fiecăruia.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.