Din 2013, testul HIV se va putea face acasa

15 Mai 2012
 

Testul OraQuick HIV, care depistează infecţia la domiciliu, în 20 de minute, a primit votul de încredere în SUA. Testul a fost introdus deja în cabinetele medicale pentru testarea rapidă a pacienţilor încă din 2004, cu rezultate remarcabile.

Dispozitivul OraQuick HIV este prevăzut la un capăt cu un material absorbant care se introduce între buze şi dinţi şi se freacă gingiile. Apoi, dispozitivul se introduce într-o eprubetă ce conţine o substanţă activă care reacţionează la prezenţa virusului. După 20 de minute, dispozitivul indică prezenţa sau absenţa HIV: o liniuţă înseamnă că este negativ, iar două înseamnă că persoana în cauză ar putea fi infectată cu HIV, cu o acurateţe de peste 90%, scrie rtv.net.  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.