Din aprilie, in farmacii ar putea fi reintroduse plafoane pentru compensate

08 Martie 2011
 

Casa de Asigurări de Sănătate ar putea stabili o limită de buget pentru medicamente compensate şi gratuite pentru fiecare farmacie în parte. Astfel, de luna viitoare, bolnavii vor fi din nou puşi în situaţia de a alerga de la o farmacie la alta, ar putea să stea din nou la cozi interminabile. Oficialii susţin că o astfel de măsură ar putea fi luată pentru a se controla cheltuielile cu medicamentele compensate şi gratuite. Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate spune că deocamdată nu s-a luat vreo decizie în acest sens. Acesta spune că, în schimb, va apărea un buget orientativ pentru reţele la nivelul cabinetelor medicilor de familie. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Farmacii
Vezi stiri din categoria: Farmacii
Vezi articole din categoria: Farmacii
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.