Discutiile despre sex cu parintii amana dorinta copiilor de a experimenta

10 Decembrie 2009
 

O echipă de cercetători de la Universitatea din California susţine că discuţiile despre sex cu părinţii amână dorinţa adolescenţilor de a experimenta plăcerile trupeşti. Pentru a ajunge la această concluzie, specialiştii au purtat discuţii pe teme sexuale cu 282 de părinţi care aveau copii cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani. Cercetătorii au constatat că adulţii care vorbeau deschis cu adolescenţii despre relaţiile intime, despre metode de contracepţie sau despre cum să se protejeze împotriva bolilor venerice, aceştia din urmă îşi începeau viaţa sexuală mult mai târziu, comparativ cu cei ai căror părinţii considerau aceste subiecte tabu.

Potrivit specialiştilor, spun că un adolescent este pregătit pentru a întreţine raporturi intime după vârsta de 16 ani doar din punct de vedere fizic, deoarece organele genitale au ajuns la maturitate. Problema apare din punct de vedere psihic sau emoţional, în privinţa tinerilor, deoarece primele experienţe sunt marcante, mai ales când actul a fost unul brutal sau partenerul nu a fost cel potrivit pentru o primă astfel de experienţă. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.