Doua spitale din judetul Gorj vor fi modernizate

17 Ianuarie 2013
 

Presedintele Consiliului Judetean Gorj a anuntat ca doua unitati sanitare aflate in subordinea autoritatilor locale vor intra intr-un amplu proces de modernizare.


Conform Agerpres, este vorba de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu si de Spitalul de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu" din Dobrita, cele doua proiecte urmand a fi inaintate Ministerului Sanatatii.


"Vrem ca in 2013 sa realizam proiectul de reparatii capitale la spital, cu o valoare estimata de 3,5 milioane lei si lucrul acesta sa aiba o durata de executie de un an de zile. De asemenea, trebuie sa imbunatatim dotarea spitalului si avem in program ca in 2013 sa dotam spitalul cu un aparat radiologic digital cu posibilitate de fibroscopie virtuala, sistem de distributie a fluidelor medicale cu oxigen si altele. De asemenea, avem cuprinse o serie de aparate pe care le asteapta cu nerabdare medii si asistentii, cu o valoare de 2.210.000 lei, cu o cofinantare de la Consiliul Judetean", a declarat Ion Calinoiu.


In privinta Spitalului Judetean de Urgenta, acesta va beneficia de aparatura medicala, unitata urmand sa fie modernizata aproape in totalitate.

  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Institutii medicale
Vezi stiri din categoria: Institutii medicale
Vezi articole din categoria: Institutii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.