Doua spitale romanesti, renovate din bani americani

18 Noiembrie 2012
 

Guvernul Statelor Unite ale Americii a renovat Spitalul din localitatile Ghimpati, judetul Giurgiu si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Iasi, anunta Agerpres.


Conform sursei citate, Guvernul SUA a donat 410.000 dolari pentru renovarea Spitalului din Ghimpati, Giurgiu. Proiectul este finantat de Comandamentul European al SUA (EUCOM) si va include renovarea fatadei spitalului, ferestrele, sistemul electric si de incalzire, acoperisul si usile. Aproximativ 25.000 de cetateni care traiesc in Ghimpati si in imprejurimi vor beneficia de acest proiect.


La Iasi, donatia a fost de 300.000 de dolari pentru renovarea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii 'Sf. Maria'. Acest proiect, finantat tot de EUCOM, va include renovarea zidurilor, podelelor, ferestrelor si a sistemului electric de la etajul 3 al spitalului. Aceasta renovare va contribui la imbunatatirea serviciilor de sanatate oferite pentru copiii care traiesc in aceasta regiune a tarii.


Guvernul SUA a contribuit cu 1,32 milioane de dolari la imbunatatirea serviciilor de sanatate din Romania, care au inclus aceste doua proiecte si un sistem de tele-medicina pentru Ministerul Sanatatii, finantat de Agentia Americana pentru Comert si Dezvoltare.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Institutii medicale
Vezi stiri din categoria: Institutii medicale
Vezi articole din categoria: Institutii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.