Dupa o intrerupere de 4 luni, se reia aprovizionarea cu insulina Apidra

05 Februarie 2012
 

Se reia aprovizionarea in tara noastra cu medicamentul Apridra cartus 300 U/3 ml solutie injectabila (insulina glulizin) si Apidra Solostar 300 U/3 ml solutie injectabila. Anuntul vine din partea Colegiului Farmacistilor din Romania, iar decizia apartine Agentiei Europene a Medicamentului si Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

Noul stoc de medicamente, destinate utilizarii cu stilou injector reutilizabil, a devenit disponibil incepand cu 25-26 ianuarie 2012. Reprezentantii companiei producatoare, Sanofi-Aventis, estimeaza ca distributia produselor va fi reluata la intreaga capacitate din luna aprilie.

Deficitul de distributie, aparut din 15 octombrie 2011

Compania producatoare a anuntat deficitul de aprovizionare inca din luna septembrie a anului trecut, ca urmare a unui incident tehnic aparut la unitatea de fabricatie. Defectiunea a dus la intreruperea temporara a productiei medicamentului Apidra, disponibil in Romania sub formele Apidra cartus a 300 U/3 mil si Apidra Solostar preumplut a 300 U/3 ml.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.