Durata sarcinii este influentata de forma placentei

22 Noiembrie 2010
 

Durata de nouă luni a sarcinii este influenţată în mod direct de structura placentei, informează site-ul "HealthDay". Cercetătorii britanici de la Universitatea Durham au dovedit faptul că bebeluşii se dezvoltă mai repede în pântecele unor mamifere, în comparaţie cu altele. Acest lucru este influenţat de structura placentei. Potrivit specialiştilor, cu cât conexiunea este mai puternică, cu atât copilul se dezvoltă mai rapid, iar durata sarcinii va fi mai scurtă. Placenta umană, cea care oferă viitorului copil substanţele nutritive necesare pentru a evolua, nu are o structură la fel de complexă ca cea a unora dintre animale. De aceea, durata sarcinii este diferită la om şi animale.

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.