E sexul periculos pentru inima?

08 Iulie 2012
 

Ar putea fi raporturile sexuale vinovate de infarct? În mod normal acest lucru se întâmplă foarte rar. Şi totuşi, experţii au început să vorbească despre dublarea riscului. Află ce spun ei.

* Multe studii concluzionează că ziua de luni este campioană la numărul de infarcturi de miocard. Fenomenul este asociat trecerii de la week-end la săptămâna de stres prezent la multe persoane care se reîntorc la lucru. Şi consumul exagerat de alcool în weekend are un rol negativ asupra coagulării sângelui.

* Alte studii au scos la iveală că după vârsta de 54 de ani s-au înregistrat multe atacuri cardiace în ziua de luni a săptămânii. În schimb, la categoria de vârstă cuprinsă între 22-44 de ani numărul maxim de infarcturi era înregistrat în zilele de sâmbătă şi duminică.  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.