ExMedica. Medicul care face minuni pe creier consulta gratuit primii 30 de suferinzi de epilepsie, programati

23 Septembrie 2015
 

Prima clinică privată care oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculară și neurochirurgie, Clinica ExMedica vine luna aceasta în sprijinul pacienților care suferă de epilepsie. În cabinetul lui ultradotat de la ExMedica, marele profesor doctor Mircea Gorgan, medic primar neurochirurgie, supranumit omul care face minuni pe creier, îi va consulta „pro bono” (adică gratuit) pe primii 30 de pacienți diagnosticați cu epilepsie, care se vor programa în această perioadă. Autor al premierei medicale: implantul de electrozi în creier Pentru cei care nu știu încă, este important de reținut că prof. dr. Mircea Gorgan este autorul unei premiere în România. El a realizat pentru prima dată în țara noastră implantul de electrozi în creier pentru studiul și tratamentul epilepsiei. Stoparea crizelor epileptice pentru tot restul vieții Întrebat cui se adresează această procedură, prof. dr. Mircea Gorgan a arătat că selectați sunt pacienții cu epilepsie focală, rezistenți la tratament. „Urmează identificarea focarului cu electrozi implantați intracerebral și monitorizarea pacientului timp de una, două săptă- mâni. În final, se trece la exereza focarului epileptic. Ceea ce înseamnă stoparea crizelor epileptice pentru tot restul vietii”, a subliniat prof.dr. Mircea Gorgan, care este și director medical la Spitalul „Bagdasar Arseni” în cadrul căruia funcționează Centrul de Excelență în Neurochirurgie, acreditat de Societatea Europeană de Neurochirurgie.  citeste mai mult...

Sursa doctorulzilei.ro

 
Clasificare stire: Medici
Vezi stiri din categoria: Medici
Vezi articole din categoria: Medici
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.