Extractul din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1

23 Iunie 2009
 

Acţiunea extractului din muguri de Coacăz negru este orientată în special asupra glandelor suprarenale, a cărui cortex il stimulează, producând eliberarea de produşi cu acţiune antiinflamatorie, antialergică. I se atribuie acţiune „cortison-like”, comportându-se ca un cortizon natural, fără a avea însă toxicitatea cortizonului. Maceratul glicerinic din muguri de Coacăz negru prezintă următoarele mecanisme de acţiune: activează şi stimulează 11–oxi-steroizii şi determină creşterea nivelului corticosteroizilor, cu rol important ca activatori ai răspunsului endogen în procesele inflamatorii;

inhibă catenele enzimatice care produc prostanoizi, inhibând astfel procesele inflamatorii;

activează catabolismul ureei, al acidului uric şi colesterolului;

creşte albuminele şi reduce hiper-alfa-2, beta şi gama globulinele;

acţionează asupra granulocitelor eozinofile, stimulând eozinofilia;

reduce valorile vitezei de sedimentare a hematiilor (VSH).citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.