Fa sex cu iubitul cand te afli la birou si el nu e cu tine

05 Octombrie 2010
 

Eşti la birou, ai o pauză şi parcă îţi vine cheful de nebunii. Te uiţi în stânga, în dreapta. Nu e nimeni. Doar tu între cei patru pereţi, cu calculatorul în faţă, vreo câteva acte aruncate pe birou, un cuier pe care ţi-ai agăţat de dimineaţă haina. Ar fi ciudat să-ţi chemi soţul sau iubitul şi să-l provoci la o partidă de sex, dar există metode prin care să-ţi mai stăpâneşti poftele. Află mai jos care sunt!

1. Email sau messenger

Este deja o metodă clasică. Poţi să-l provoci la o conversaţie plină de erotism online, pe email sau messenger. Poţi să îi descrii ce ai vrea să-ţi facă sau ce i-ai face tu lui. Cu siguranţă nu va fi dezamăgit.

2. Dans la bară

Nimeni nu spune să începi un show erotic, în faţa webcamului, dar ai putea să te foloseşti de cuierul de haine despre care vorbeam, pentru a mima un dans erotic, la bară. Dacă ai şi microfon la camera web, poţi să scoţi nişte sunete... pasionale. Ai grijă să nu audă colegii din birourile vecine.

3. Curier

Ai putea să îi trimiţi prin intermediul unui curier o lenjerie sexy, cumpărată pentru tine, bineînţeles, cu un bileţel în care să menţionezi cum te îmbraci cu piesa respectivă de lenjerie şi ce anume se întâmplă după. El, la rândul lui, să-ţi trimită răspuns cu părerile şi sugestiile lui. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.