Factori de zi cu zi care afecteaza viata sexuala

12 Iulie 2011
 

Stresul, sedentarismul, rutina în cuplu şi presiunea performanţei în intimitate, abuzul de alcool şi fumatul se numără printre cei mai mari duşmani ai libidoului. Stilul de viaţă nesănătos afectează apetitul sexual la 78% din bărbaţi şi la 91% din femei, arată statisticile. Din fericire, libidoul poate fi crescut prin simpla corectare a unor deprinderi.

O cercetare publicată recent în „The Journal of Sexual Medicine" (Jurnalul de medicină sexuală) din Marea Britanie arată că o serie de factori ce ţin de stilul nostru de viaţă, precum obezitatea, sedentarismul, consumul excesiv de alcool, fumatul şi stresul, sunt asociaţi cu disfuncţii sexuale, mai ales în cazul bărbaţilor. Pe de altă parte, s-a observat că toate aceste obiceiuri sunt întâlnite frecvent la persoanele inactive sexual. Mai mult decât atât, cele mai noi statistici au demonstrat că un cuplu din două are probleme în relaţia intimă, nemulţumirile apărând cel mai adesea din cauza incompatibilităţii, dispariţiei atracţiei sexuale sau scăderii apetitului sexual al unuia dintre parteneri pe fondul stresului. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.