Farmaciile bucurestene nu sunt pregatite tehnic sa elibereze reteta electronica

10 Iulie 2012
 

Farmaciile din Bucuresti nu sunt inca pregatite sa elibereze retete electronice, informeaza Agerpres. Astfel, lanturile de farmacii Dona, Help Net, Beladona nu elibereaza inca retete virtuale.

Farmaciile Sensiblu apar pe site-ul oficial al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate cum ca ar elibera retete electronice, insa nu fac asta.

Medicul sef al CNAS, dr. Marius Filip, preciza recent ca din cele 4.000 de retete electronice prescrise de catre medici au fost eliberate saptamana trecuta doar 57, pentru ca farmaciile nu sunt pregatite din punct de vedere tehnic.

Farmacii care elibereaza reteta electronica sunt Catena si, potrivit site-ului CNAS, Terapia Farm SRL, farmaciile non stop de pe sos. Stefan cel Mare, Farma Plus SRL, Pharma Life, 2NA.   citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Farmacii
Vezi stiri din categoria: Farmacii
Vezi articole din categoria: Farmacii
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.