Farmaciile din Bucuresti acorda sprijin in perioade de canicula

14 Iulie 2011
 

Insituţia Prefectului Muncipiului Bucureşti a încheiat un protocol de parteneriat cu marile reţele de farmacii din Capitală, astfel încât persoanele afectate de caniculă să primească sprijin specializat.

470 de puncte farmaceutice din reţelele Dona, Sensiblu, Richter, Help Net, City Pharma, Farmaplus, Belladonna, Reţetă, Vitafarm, Catena Help Farm, Alissa şi Rofarm sunt locaţii unde bucureştenii afectaţi de temperaturile ridicate de afară pot primi asistentă. Lista şi adresele acestor farmacii se vor regăsi de astăzi pe site-ul Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti, www.prefecturabucuresti.ro.

În vederea prevenirii şi atenuării efectelor caniculei asupra populaţiei, la temperaturi mai mari de 30 de grade Celsius, se impun următoarele măsuri de protecţie : consumarea în medie a 3 litri de lichide pe zi, evitarea consumului de alcool,consumarea a cât mai multe fructe şi legume, consumul de alimente cu valoare calorică scăzută, protejarea corpului de expunerea directă la radiaţiile solare, evitarea circulaţiei între orele 11-17, în zilele cu temperaturi crescute.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Farmacii
Vezi stiri din categoria: Farmacii
Vezi articole din categoria: Farmacii
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.