Fertilizare in vitro gratis pentru 800 de cupluri

28 Martie 2011
 

Începând cu data de 1 iunie, aproximativ 800 de cupluri care nu pot avea copiii pot accesa gratuit programul de feritilizare in vitro al Ministerului Sănătăţii. Institutia va sustine financiar o singură procedură de FIV, în limita a 1.500 de euro.

Pentru anul acesta, bugetul programului initiat de Ministerul Sănătătii este de patru milioane de lei. „În mod cert, programul se va derula în cele două centre din unităţile sanitare de stat, respectiv Spitalul de Obstetrică Ginecologie „Panait Sârbu” (Maternitatea Giuleşti) şi Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Cluj-Napoca. Programul se va mai putea desfăşura şi în unităţile private care aleg să îl acceseze.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.