Ficatul si rinichii, principalele organe care trebuie detoxifiate

13 August 2009
 

Trei produse naturale pentru detoxifierea ficatului, rinichilor şi colonului – principalele organe care „lucrează” cu toxinele au apărut, recent, pe piaţa din România. Potrivit specialiştilor, acestea sunt principalele trei organe care acumulează toxine, blocând apoi funcţionarea normală a organismului. Principalii „vinovaţi” sunt poluarea şi alimentaţia nesănătoasă, care ne slăbesc sistemul imunitar. Procesul de detoxifiere constă în purificarea sângelui sau curăţarea organismului, pierderea toxinelor făcându-se prin organele care conţin canalele de eliminarea a acestora.

Ficatul, care are de îndeplinit până la 500 de funcţii în organismul uman, este organul cu rol-cheie în transformarea substanţelor chimice în substanţe netoxice. Aceste transformări se fac cu ajutorul unor enzime secretate de ficat, care minimalizează gradul de toxicitate al substanţelor. Pentru a ne proteja de toxinele care invadează organismul, ficatul trebuie să fie în stare perfectă. Atunci când este supraîncărcat, pot apărea fluctuaţii ale glicemiei sau dereglări hormonale. Potrivit producătorilor, produsul natural destinat detoxifierii ficatului costă 97 lei. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Sanatate
Vezi stiri din categoria: Sanatate
Vezi articole din categoria: Sanatate
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.