Foliculinum-un mare remediu homeopatic prea putin folosit

28 Iunie 2009
 

Foliculinum este un remediu homeopatic produs din foliculi ovarieni. Deşi nu au existat proving-uri sistematizate, ca pentru alte remedii homeopatice, milioane de femei au „testat” acest remediu odată cu descoperirea hormonilor sintetici în 1940. Sunt deja 50 ani de când pilulele contraceptive sunt administrate sistematic, în masă, femeilor. După administrarea contraceptivelor hormonale sintetice, multe femei au început să aibă simptome între ovulaţie şi menstre. Dar lucrul cel mai uimitor care s-a petrecut în ultimele două-trei decenii au fost faptul că fete tinere, care nu au luat niciodată pilule contraceptive, dar a căror mame au luat o perioadă de timp pilule contraceptive înainte de concepţia lor, au început să aibă aceleaşi simptome.

Mulţi homeopaţi au confundat simptomele fetelor cu cele de Medorrhinum, pentru că au apărut semne de sexualitate precoce, infecţii urinare, stare mentală de confuzie etc.citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.