GALA FARMACISTILOR 2013, 26 noiebrie

25 Noiembrie 2013
 

 Aflata la a II a editie, Gala Farmacistilor, dedicata excelentei in lumea farmaceutica, va aduce in atentie o editie speciala care va cuprinde in acest an, pe langa Gala Seniorilor si Gala Junior-gala studentilor din cadrul Facultatilor de Farmacie din intreaga tara.


Si in aceasta editie, studentii farmacisti, profesorii lor si farmacistii din intreaga tara vor celebra profesia de farmacist.


Atat pentru Gala Junior, cat si pentru Gala Senior exista categorii de premii ce sunt supuse si votului public:


- Cea mai activa asociatie/liga studenteasca a studentilor farmacisti, Premiul pentru jurnalism in presa farmaceutica: presa scrisa,online, audio/video cu subsectiunea: reviste/site-uri, Premiul pentru campanii sociale, de informare a publicului larg si/sau a specilistilor (fundatii, societatii medicale,companii farmaceutice, ONG-uri etc), Cea mai buna lucrare de cercetare ştiintifica studenteasca 2012-2013, Cea mai reuşita campanie de informare – domeniul de Sanatate Publica 2012-2013, Cea mai buna revista din sfera farmaceutica, cu şi pentru studenti, Cel mai creativ student - webmaster, Cel mai bun viitor farmacist (proba clinica).


Votarea se face pe site-ul Gala Farmacistilor, www.galafarmacistilor.ro pana pe data de 02. Decembrie a.c., orele 00.


Gala Junior – orele 11,30 – 14,30

Gala Senior – orele 16,30 – 20,30


Aflata la a II a editie, Gala Farmacistilor, dedicata excelentei in lumea farmaceutica, va aduce in atentie o editie speciala care va cuprinde in acest an, pe langa Gala Seniorilor si Gala Junior-gala studentilor din cadrul Facultatilor de Farmacie din intreaga tara.


Gala Farmacistilor 2013 – se va desfasura pe o intreaga zi: in prima parte Gala Junior, cu public preponderent format din studenti farmacisti si cadrele universitare din toate facultatile de farmacie din tara, (peste 250 de studenti); a doua parte a zilei, Gala Senior, cu prezenta a peste 400 de farmacisti din tara, Presedintii si Vicepresedintii Colegiilor farmaceutice din cele 42 de judete, Decanii Facultatilor de Farmacie, precum si o serie de profesori si conferentiari farmacisti, sefi de catedra in Facultatile de Farmacie;


Invitati de onoare: cei mai importanti actori ai sistemului medical romanesc, la cel mai inalt grad de reprezentare din partea Ministerului Sanatatii si CNAS, Agentia Nationala a Medicamentului, Organizatia Mondiala a Sanatatii – Romania, CEO-uri companii producatoare de medicamente – din Romania si internationale, reprezentanti de marca ai Grupului American de Lucru in Romania (LAWG), ai Asociatiei Romane a Producatorilor Internationale de Medicamente si Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania. citeste mai mult...

Sursa Pharma Business

 
Clasificare stire: Farmacii
Vezi stiri din categoria: Farmacii
Vezi articole din categoria: Farmacii
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.