Galerie de arta la spital : Medlife promoveaza tinerii artisti

10 Martie 2013
 

Cel mai complex centru medical privat din vestul ţării, MedLife, s-a transformat în galerie neconvențională de artă. De Ziua Femeii, patru artiste timișoreni şi-au expus aici lucrările. Hyperclinica MedLife vrea să facă astfel cunoscuţi artiştii tineri.

Pacienţii care merg la Hyperclinica MedLife se vor trezi într-o adevărată… galerie de artă. Pe pereții spitalului, transformați în simeze, pot fi admirate mai multe lucrări semnate de patru artiste timişorene. Chiar de 8 martie, de Ziua Femeii, a avut loc deschiderea expoziției cu vânzare care a adus un plus de bucurie pacienţilor. Ana KunAndreea MedarAnda Ciuma și Manuela Marchiș au expus peste 20 de lucrări care dau mai multă viaţă clinicii.

Expoziţia vine în ajutorul mai multor artişti tineri care îşi vor expune în următoarea perioadă lucrările, pentru ca lumea să îi cunoască şi să se familiarizeze cu stilul lor. „Ne-am gândit să facem o galerie neconvenţională, unde să sprijinim artişti tineri şi să îi promovăm. Evenimentul din luna aceasta se desfăşoară sub motto-ul «Sărbătorim frumuseţea prin frumuseţea artei».

Am invitat să expună în această lună doar domnişoare. O să desfăşurăm acest proiect pe parcursul mai multor luni, în aşa fel încât colegii şi pacienții noştri să se poată bucura de aceste tablouri. Scopul principal nu este ca lucrările expuse să fie vândute. În primul rând, ne propunem să-i facem cunoscuţi pe tinerii artiștii”, spune managerul MedLife, dr. Flavius Cioca.Sursa : www.debanat.ro

http://www.debanat.ro/2013/03/galerie-de-arta-la-spital-medlife-promoveaza-tinerii-artisti/

 
Clasificare stire: Institutii medicale
Vezi stiri din categoria: Institutii medicale
Vezi articole din categoria: Institutii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.