Gemoterapia in perioada Sarbatorilor de iarna - partea 1

09 Decembrie 2009
 

Sărbătorile de iarnă reprezintă o perioadă specială în viaţa colectivităţilor omeneşti. În planul fizic, reprezintă perioada vacanţei de iarnă, a repausului fizic, a deconectării de la programul ritmic al anului. De asemenea, pentru ţara noastră, reprezintă debutul efectiv al iernii, cu primele ninsori şi temperaturi sub zero grade. Organismul face eforturi destul de mari de adaptare termică şi îşi încetineşte multe dintre celelalte funcţii, pentru a putea face solicitărilor. De aici şi stările de somnolenţă mai accentuate, nevoia de repaus, de odihnă, de „hibernare” pe care o încearcă majoritatea oamenilor.


În planul emoţional, Sărbătorile de iarnă favorizează întâlniri cu persoane dragi, cu cei pe care îi numim „familie şi prieteni”. Cu persoane pe care dorim să le revedem şi cu care împărtăşim sentimente, emoţii, reacţii, impresii şi multe alte energii. Energiile oscilează între pozitiv şi negativ foarte rapid, precum o balanţă în dezechilibru şi nu de puţine ori apar stări de tristeţe, de regrete, de vinovăţie şi chiar de depresie, pe lângă bucuria şi fericirea revederii şi a reunirii. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.