Gemoterapia si Sarbatorile de iarna - partea a 2-a

25 Decembrie 2009
 

Sărbătorile de iarnă reprezintă o perioadă magică şi solicitantă în acelaşi timp. Colectivităţile omeneşti o serbează cel mai adesea prin adunări în jurul meselor. Iar mesele sunt încărcate peste poate, cum n-au fost niciodată pe parcursul anului. Sărbătorile de iarnă este perioada în care se fac cele mai mari excese alimentare, în special la capitolul alimentelor cu acţiune dăunătoare asupra organismului – excese de carne, de grăsimi, de dulciuri şi de băuturi carbo-gazoase.

Mulţi oameni se transformă în nişte copii dornici să încalce toate regulile pe care le-au respectat un an întreg, chiar cu preţul unor suferinţe fizice ulterioare.

Gemoterapia şi fitoterapia pot ajuta la menţinerea funcţiei digestive la nivele optime, astfel încât excesul din perioada Sărbătorilor să cauzeze doar „daune minore”.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.