Gemoterapicele in afectiunile stomatologice

14 Iulie 2009
 

Problemele dinţilor sau ale gingiei pot fi foarte eficient tratate şi cu produse gemoterapice, care se asociază de multe ori cu remedii homeopatice, pentru o mai bună eficienţă. Schema cea mai importantă pentru prevenirea cariilor dentare la copii este: Extract din muguri de Brad – Abies pectinata MG=D1, 20-25 pic în apă, dimineaţa Extract din mlădiţe de Măceş – Rosa canina MG=D1, 20-25 pic în apă, la prânz Extract din muguri de Mesteacăn argintiu – Betula verrucosa MG=D1, 20-25 pic în apă, seara, zilnic, 2-3 luni de tratament.

Cele trei preparate au un rol important în remineralizare, menţinerea structurii dentare şi au efect anti-inflamator şi anti-infecţios important.

La adulţi, schema cea mai importantă pentru prevenţia şi tratamentul paradontopatiei marginale, o afecţiune inflamatorie care determină pierderea dinţilor este următoarea:

Extract din muguri de Brad – Abies pectinata MG=D1, 2 ml în apă, dimineaţa

Extract din muguri de Mesteacăn pufos – Betula pubescens MG=D1, 2 ml în apă, seara, zilnic, 3-6 luni de tratament.citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.