Gral Medical tinteste afaceri de 18.5 milioane de euro in 2012

28 Februarie 2012
 

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical mizeaza in acest an pe o cifra de afaceri de 18.5 milioane euro, in crestere cu peste 23% fata de anul 2011.

Proiectia bugetara a avut la baza un curs euro de 4.3 lei, iar compania a prevazut ca aceasta crestere sa fie sustinuta in continuare de segmentul retail, segment care s-a dublat in ultimii ani pentru companie. Proiectele de dezvoltare initiate in ultimii ani vor ajunge la un prag ridicat

de rentabilitate, iar cifra de afaceri generata de acestea vor impinge compania catre tinta de 18.5 milioane de euro.

” Vom oferi pacientilor sevicii de oncologie la nivel european, de aceea am luat in calcul, catre sfarsitul anului, oferirea de servicii complete de oncologie si pentru pacientii din tarile invecinate. In acest moment nu putem onora un flux de pacienti mai mare, insa proiectul de turism medical va include deschiderea celui de-al doilea nucleu de radioterapie

IMRT-IGRT de ultima generatie, iar centrul va reuni medici de elita din chirurgia oncologica” afirma Robert Serban, actionar Gral Medical. Compania nu va apela la achizitii de companii sau la vanzarea unor parti sociale catre parteneri strategici, deoarece in 2013 va finaliza un spital de tip “green-field”, cu o investitie de aproape 30 de milioane de euro, cea mai mare investitie de pana acum intr-un spital privat.

” Baza primara a unui proiect medical este foarte importanta pentru noi de aceea nu dorim sa ne focusam pe modelarea unei organizatii in spiritul Gral Medical. Este o risipa de energie pe care dorim sa o redirectionam catre implementarea de servicii si produse medicale inovative. Acesta a fost si motivul pentru care proiectul spitalului Gral va largi piata actuala si nu se va inghesui pe acelasi segment cu care ne-am obisnuit. Este exact ca la circ, unde un spectacol nu va fi apreciat daca toate reprezentatiile s-ar reduce la mersul pe sarma ” afirma Robert Serban, actionar Gral Medical.

Anul trecut, grupul Gral Medical a rulat afaceri în valoare de 15 milioane de euro, în crestere cu aproximativ 20% fata de anul 2010. Compania reusind sa depaseasca pragul psihologic de 15 milioane de euro prin oferirea de servicii medicale specializate si orientate catre nevoile pacientilor din Romania. Acesta este si motivul pentru care compania a investit in 2011 peste 1milion de euro pentru modernizarea centrele existente (laboratoare si clinici) cu aparatura performanta, dar si pentru deschiderea de clinici noi. Daca pana acum Clinicile Gral activau doar in 2 judete, in prezent reteaua de clinici Gral s-a marit cu inca 4, ajungand la un numar de 14 clinici, iar acestea isi desfasoara activitatea in 5 judete din tara (Prahova, Arges, Dolj, Vrancea si Bucuresti).

” Preconizam ca in maxim 1 an sa acoperim toate judetele din tara prin servicii de tip - focus CRR. Este un termen nou pe piata serviciilor medicale private, ce se refera la condensarea beneficiilor unor servicii medicale intr-un pachet, centru sau new business. Pe aceasta linie a fost lansat si cel mai nou produs Gral, cardul cu acumulare lansat la sfarsitul anului 2011. Acest card de sanatate a reusit, in numai 2 luni de la lansare, sa fie accesat de peste 3000 de pacienti, iar in acest ritm vom depasi 10000 de carduri in semestrul 2, devenind astfel lideri pe segmentul persoanelor fizice” a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Robert Chitan. 

GRAL MEDICAL ocupa locul intai in cadrul companiilor cu capital integral romanesc, iar din 2011 este lider pe domeniul oncologic prin intermediul celui mai mare centru de tratare a cancerului din capitala. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical SRL si Medical

Center Gral unde activeaza peste 24 de clinici si laboratoare iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane. 

 
Clasificare stire: Companii medicale
Vezi stiri din categoria: Companii medicale
Vezi articole din categoria: Companii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.