Herpesul labial - tratament homeopatic

08 Octombrie 2009
 

Herpesul labial este o afecţiune dată de virusul herpetic 1 şi afectează în principal tegumentul şi mucoasa de la nivelul cavităţii bucale. Este o infecţie virală care de cele mai multe ori are loc în copilărie iar în urma infecţiei primare virusul rămâne cantonat în corpul celulelor nervoase din ganglionii regionali. În cursul vieţii individul poate prezenta acutizări repetate provocate de expunerea la razele ultraviolete, febră, infecţii, intervenţii chirurgicale. Imunitatea influenţează receptivitatea virusului şi severitatea infecţiei precum şi frecvenţa recăderilor.

Principalele simptome care apar la început sunt senzaţia de arsură şi înţepăturile. Ulterior apar mici vezicule grupate pe un fond roşu şi care sunt dureroase. Leziunile pot fi localizate doar la nivelul buzei şi a mucoasei bucale sau se pot extinde în sus spre tegumentul nasului.

De obicei episodul durează între 7- 10 zile.

Administrarea de remedii homeopatice ameliorează simptomatologia şi scurtează evoluţia bolii. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.