Homeopatia in eruptia dentara

21 Iulie 2009
 

Perioada apariţiei primilor dinţişori este un fenomen fiziologic care poate produce unele neplăceri copilului şi implicit mămicii. De obicei erupţia dinţilor temporari începe in jurul vârstei de 6 luni şi se termină la 2 ani şi jumătate.

Există o serie de simptome care însoţesc erupţia dentară foarte variate şi de intensitate diferită. Pot apare agitaţie, tulburări de somn, subfebrilităţi sau chiar febră, greţuri, vărsături, lipsa poftei de mâncare, sialoree (salivaţie abundentă).

Este important ca mama să ştie să asocieze aceste simptome cu perioada apariţiei dinţişorilor, să nu intre în panică şi să aibă tratament la îndemână. Dacă simptomele nu cedează mama trebuie să se prezinte cu copilul la medicul de familie.

Pentru aceste simptome supărătoare care însoţesc erupţia mama poate administra copilului remedii homeopatice.citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.