iCEE.health 2017

18 Mai 2017
 

A doua ediție iCEE.health are loc pe 16 iunie și aduce la Bucuresti specialişti dintre cei mai cunoscuţi pe plan mondial care vor demonstra cum tehnologia digitală transformă cel mai important aspect al vieţii noastre: sănătatea.  Sănătatea digitală (eHealth) este o piaţă relativ nouă, dar cu o evoluție extraordinară din 2010, depăşind an după an aşteptările ca investiţii şi inovație. Primul trimestru din 2017 înregistrează investiţii de 2,5 miliarde USD, cu 25% mai mult decât în aceeași perioadă din 2016 și cu 200% mai mult decât totul anul 2010, conform Startup Health.

 

La iCEE.health 2017 vor fi prezentate soluţii și dispozitive pentru fitness şi wellness, dar și multe destinate domeniului clinic. Nu vor lipsi nici prezentări despre impactul comunităților online sau despre avansurile extraordinare în domeniul sănătății ale tipăririi 3D, realitate virtuală și augmentată sau blockchain. Mai important pentru Romania, care așteaptă o serie de legi și îmbunătățiri în sănătate, o temă importantă anul acesta este reinventarea sistemelor de sănătate prin tehnologii digitală.

 

În 2016, evenimentul a reunit peste 300 de delegați, 26 de speakeri din 8 țări și a avut un ecou semnificativ. Pe scenă a fost prezentată și inovație locală, fapt apreciat și de parteneri internaționali ca Medtech Engine. Trei studenți români Iulian-Razvan Mateșică, Cristian Alexandrescu și Flavia Oprea au convins anul trecut juriul Microsoft Imagine Cup că dispozitivul lor dedicat doctorilor ORL merită premiul cel mare. Flavia va prezenta soluția fantastică și evoluția ENTy la un an de la această recunoaștere.

 

Anul acesta, alături de eHealth Romania și Medtech Engine, evenimentul are și alți parteneri media internaționali precum Innovate Medtec, Health 2.0, eHealth Hub, Giant Health Event, Houston și Innovation Labs. În premieră, un workshop destinat startupurilor în sănătate digitală este oferit de eHealth Hub, unde, alături de alte șapte startupuri din Europa, au fost selectate și trei românești – TremDix, Psytera și ART Dynasty.

 

Evenimentul este deschis tuturor și este primul de acest fel din România, alăturându-se curentului Everyone Included™, promovat de Stanford Medicine X. Denise Silber, pionier eHealth, decorată în Franța cu Legiunea de Onoare, va fi unul dintre speakeri. Astfel, iCEE.health se adresează deopotrivă guvernanților, managerilor de spitale, doctorilor, pacienţilor, antreprenorilor, cercetătorilor, celor din industria farma, designerilor, inginerilor sau celor interesați de cum pot folosi tehnologia pentru a fi mai sănătoși. citeste mai mult...

Sursa eHeath Romania

 
Clasificare stire: Diverse
Vezi stiri din categoria: Diverse
Vezi articole din categoria: Diverse
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.