In premiera din noiembrie se va efectua liposelectia Vaser cu ultrasunete

31 Octombrie 2011
 

Tehnica de liposelecţie Vaser cu ultrasunete este o tehnică chirurgicală avansată de conturare a corpului care utilizează energia de ultrasunete pentru a îndepărta selectiv grăsimea nedorită, celelalte ţesuturi rămânând intacte, a explicat, vineri, într-o conferinţă de presă, dr. Grant Hamlet de la Londra (Marea Britanie), specialist în această tehnică. El a detailat că spre deosebire de alte proceduri de lipoaspiraţie, precum cea clasică sau cea asistată laser, capacitatea tehnologiei Vaser este de a distinge între ţesutul adipos şi celelalte structuri, respectiv vase de sânge, nervi, ţesuturi de legătură. Medicul a accentuat că această tehnologie minimizează riscul apariţiei unor leziuni la nivelul celorlalte ţesuturi din proximitatea zonei tratate.

În ceea ce priveşte principalele beneficii, medicul a enumerat modul de îndepărtare a grăsimii şi tipurile de tratamente care se pot realiza. "Liposelecţia Vaser selectează ţesutul adipos fără a afecta şi alte ţesuturi şi emulsionează, permiţând în final o îmbunătăţire rapidă a aspectului pielii din zona tratată", a explicat dr. Grant Hamlet. Spre deosebire de liposelecţia Vaser, lipoaspiraţia asistată laser utilizează lumina laser pentru a distruge celule adipoase, putând afecta însă şi alte ţesuturi importante din zonă. Metoda poate fi folosită cu rezultate avansate pentru lipoaspiraţia unor zone mici şi a unora mari. Prin această metodă se îndepărtează cu maximă precizie grăsimea în exces din toate părţile ale corpului, atât din zone obişnuite - coapse, şolduri, abdomen, torace, cât şi din zone mai delicate ale corpului - braţe, bărbie, partea internă a coapselor, gât. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Slabit
Vezi stiri din categoria: Slabit
Vezi articole din categoria: Slabit
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.