In toate spitalele romanesti vor fi facute audituri

29 Ianuarie 2013
 

In toate spitalele din Romania vor fi facute audituri, dupa cum a convenit Guvernul cu reprezentantii Fondului Monetar International, relateaza Agerpres. Conform sursei citate, ministrul Sanatatii vrea sa stie ce se intampla cu adevarat in aceste unitati sanitare.


"Am convenit in acea scrisoare cu FMI ca sa facem audituri in toate spitalele din Romania in urma unui audit realizat de un profesionist sau de o echipa de profesionisti, obiectivi. Vom trata in mod diferit, in functie de resursele pe care le aveti la acest aspect. La unitatile sanitare mai bogate, sa le numesc asa, cu venituri mai mari, vom facem audituri financiare, fiindca stim ca sunt mai scumpe, iar la celelalte vom face audituri publice interne la nivel ierarhic - cine este deasupra spitalului ca ierarhie acela va face, de data aceasta profesionist independent, pe baza normelor legale si a instructiunilor Ministerului de Finante, auditori publice interne, astfel incat sa cunoastem cu adevarat ce se intampla in spital", a declarat Eugen Nicolaescu.


In baza rezultatelor, vor fi luate decizii cu privire la spitalele aflate in subordinea Ministerului Sanatatii. De asemenea, autoritatile locale vor fi nevoite sa ia deciziile referitoare la spitalele pe care le detin tot in baza rezultatelor auditului.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Spitale
Vezi stiri din categoria: Spitale
Vezi articole din categoria: Spitale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.