"In ultimul timp ne confruntam cu o epidemie de cezariene"

19 Mai 2011
 

Dacă în trecut nasterile prin cezariană erau foarte rare si se făceau doar la indicatia medicului, astăzi au devenit deja o obisnuintă. Potrivit lui Radu Vlădăreanu, şeful Clinicii de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Elias, se poate vorbi chiar de o epidemie de cezariene."Peste tot în ultimii cinci ani a fost înregistrată o creştere a acestei incidenţe. Cred că ţine de schimbările care au avut loc în societate. Mult mai multe femei găsesc mai confortaibilă cezariana decât travaliul naşterii vaginale", a declarat Vlădăreanu.

Medicul sustine că nasterile prin cezariană prezintă un risc mai ridicat pentru mamă, dar unul mai scăzut pentru copil.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.