Inamicii sexualitatii la 30, 40, 50, 60 de ani

26 August 2011
 

Sexualitatea evoluează pe parcursul întregii vieţi, dar pentru fiecare beneficiu câştigat odată cu vârsta există şi un revers al medaliei. Află care factorii ce pot strica echilibrul vieţii sexuale

În mod natural, nevoile şi percepţiile în ceea ce priveşte sexualitatea se modifică de-a lungul timpului în funcţie de experienţa acumulată. Maturitatea, implicit cea sexuală, la care majoritatea persoanelor ajung în jurul vârstei de 30 de ani, nu coincide întotdeauna etapa în care partenerii să se poată exprima fără oprelişti. Din punct de vedere statistic, frecvenţa raporturilor sexuale depinde de vârstă, cuplurile tinere fiind mai active sexual decât cele în vârstă. Datele arată că apogeul raporturilor sexuale se înregistrează în jurul vârstei de 20 de ani, când au loc cu o frecvenţă medie, de trei -patru ori pe săptămână. La 30 de ani se ajunge la 2-3 contacte sexuale săptămânale, iar la 40 de ani la două. La 60 de ani, cel mai adesea, persoanele aflate într-un cuplu au un raport sexual pe săptămână. Totuşi, gradul de satisfacţie sexuală nu este direct proporţional cu frecvenţa raporturilor sexuale ci cu calitatea acestora. Iar studiile dovedesc faptul că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, calitatea vieţii sexuale creşte.


La 30 de ani, serviciul şi copiii

Studiile arată că, din punct de vedere sexual, majoritatea persoanelor trăiesc apogeul sexual tre 30 şi 40 de ani. Mai exact, în cazul femeilor, peste 30 de ani, 90% spun că au mai des orgasm decât aveau atunci când erau mai tinere. Şi bărbaţii devin mai siguri pe sexualitatea lor, câştigând la capitolul tehnică şi autocontrol, crescându-şi în acest fel performanţele sexuale comparativ cu bărbaţii mai tineri. Dar, în egală măsură, în intervalul dintre 30 şi 40 de ani, importanţa pe care partenerii o acordă serviciului şi orelor suplimentare, precum şi stresul şi oboseala pot afecta viaţa sexuală a cuplului. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.